Vene pagarid saavad Viljandis täiendkoolitust

04. juuli 2001, 12:33

Pagaritööstuste sisseseadet müüv Viljandi aktsiaselts Vilmix annab esimese litsentseeritud erafirmana pagaritele täiendkoolitust, praegu viibib Eestis täiendkoolitusel viis Moskva ja Peterburi pagarit, kirjutab ajaleht Sakala.

'Meie partneri Bakelsi gruppi kuuluv Russky Bakels on palunud, et me koolitaksime nende kliente siin,' selgitas Vilmixi juhataja Marge Tirgo vene pagarite Viljandisse tulekut.

Tirgo sõnul on Eestis küll palju kutsekoole, kes pagariks õpetavad, kuid neil puudub õppebaas. Et sügisest hakatakse pagareid-kondiitreid litsentseerima, on Vilmixil kavas pakkuda ka ümberõpet ja ettevalmistuskoolitust standardi taotlemiseks.

Vilmix esindab Baltikumis üht maailma tuntumat pagariseadmete tootjat Rootsi Sveba-Dahleni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing