Autoomanik nuriseb, aga maksab ikka

06. juuli 2001, 00:00

Eesti kütusemüüjail on käes parimad päevad ? tõstsid bensiinihinnad lakke ja teevad nüüd tasa seda, mida vahepealse omavahelise hinnasõja tõttu kaotasid. Ei mingit muret, et praegu oleks vaja hindu alandada ? autoomanikud nurisevad, aga maksavad ikka kinni kütusemüüjate kasumi. Eks kütusemüüjad teadsid paremini, mil kõige targem raha kokku kühveldada ? suur suvi käes. Sõidud vaja sõita, nädalavahetustel maakodusse/suvilasse, sõpradele külla, Eestimaa teise nurka kontserdile... Aga kui jätaks õige puhkuse ajal (kasvõi mõneks päevaks) auto garaa?i ja teeks Eestile jala tiiru peale?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:42
    Otsi:

    Ava täpsem otsing