E-arve pakkujate ring on laienenud

ÄP 06. juuli 2001, 00:00

Ühispanga U-Neti kliendid saavad nüüdsest tellida internetipanka elektroonilisi arveid Q GSMilt ja Eesti Energialt. Varem oli U-Neti kaudu elektroonilisi arveid võimalik saada Ühisliisingult, Ühispanga Elukindlustuselt, EMT-lt, Radiolinjalt ja Eesti Energialt. Hansapanga hanza.netis võivad e-arveid saada ja maksta EMT, Eesti Telefoni, Eesti Energia, Radiolinja ja Q GSMi kliendid.

Mõlema suurpanga kliendid saavad e-arveid tellida internetipangas. Elektroonilist arvet on võimalik tellida üksnes isikul, kes on teenuse kasutajana registreeritud, kuid arve saajaks võib määrata ka kolmanda isiku. E-arve tellimine on tasuta. Arve maksmisel kehtib panga hinnakiri.

E-arveid on pangas võimalik vaadata, maksta, arhiveerida ja välja printida. Pangad hoiavad e-arveid 13 kuud, misjärel need kustutatakse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:10

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing