Kose kandi rahvas saab 26 mln kr eest uut veetorustikku

06. juuli 2001, 12:35

Sel nädalal alustas AS Tallinna Vesi Kose elamurajooni kanalisatsiooni ehitamise ja veetorustiku rekonstrueerimistöid. Ehitustööde käigus kanaliseeritakse kogu Kose kanaliseerimata alad ja rekonstrueeritakse veetorustik. Projekti ligikaudne maksumus on 26 miljonit krooni, teatas Tallinna Vesi.

Esimesena alustatakse töid Rahvakooli, Veeriku, Koldrohu ja Pääsusilma tänaval. Kosel ehitatakse välja umbes 10 km uut kanalisatsioonitorustiku ning rekonstrueeritakse 5 km veetorustikku. Kogu projekt peab valmima selle aasta oktoobris ning selle tulemusena on Kose elanikel võimalus kasutada AS Tallinna Vesi poolt pakutavat kanalisatsiooniteenust.

Sel aastal jätkatakse ka Merivälja kanalisatsiooni ehitust Ranna tee ja Viimsi tee vahelises osas, kus reovee torustik uueneb 3,8 km ulatuses.

2002. aastal planeerib AS Tallinna Vesi Merivälja kanaliseerimist Viimsi tee ja raudtee vahelises alal; aastatel 2003 - 2005 Pirital ja Randvere tee äärsel alal kuni Mäheni, Meriväljal Kõivu tee ja Leedri tee vahelisel alal ning Maarjamäel.

Meriväljal ehitatakse välja täies ulatuses tänavate sade-, drenaa?vete torustikud ning samas rekonstrueeritakse täies ulatuses ka tänavad.

AS Tallinna Vesi investeerib järgneva viie aasta jooksul vee- ja kanalisatsioonitorustike ehitusse Tallinna hoonestatud aladel kokku üle 500 miljoni krooni.

Sel aastal investeerib AS Tallinna Vesi vee- ja kanalisatsioonimajandusse üle 240 miljoni krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing