Laubre kaitseb kiivalt oma Firenighti

13. juuli 2001, 00:00

Lauri Laubre juhatab Firenighti meelelahutusüritust karmikäeliselt nagu mõnda sõjalist manöövrit. Ta lubas panna lahele pro?ektorid peale, et salasilm ei näeks ilutulestikku lahe vastaskaldalt tasuta. Tõenäoliselt läheb see kulutus siiski kallimaks maksma kui lisa piletitulu näol, mida ainult ilutulestiku vaatajad toovad. Ka taevas Haapsalu kohal tuleks kupliga kinni katta, sest mõni lennukis sõitja veel näeb ülevalt. Laubre ei luba ilma piletita sisse näiteks Eesti ilutulestikuvõistkonna tehnikut. Ta tühistas ka ajalehe Lääne Elu akrediteeringud festivalile, kui ajalehes ilmus lugu ?Muusikafestivali Firenight korraldaja alustab autorite ühinguga kohtuteed?. Mis muud, kui liigne agarus on juba ogarus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing