Hansabank Baltimaade ja Skandinaavia pankade seas 14. kohal

16. juuli 2001, 13:43

Hansapank on omakapitali arvestuses ainukese Baltimaade pangana maailma 1000 suurema panga hulgas, ilmneb pangandusajakirja The Banker juulinumbris avaldatud edetabelist. Baltimaade ja Skandinaavia pankade arvestuses on Hansapank 14. kohal.

Skandinaavias edestavad Hansapanka Soome pangad Okobank ja Leonia, Taani pangad Danske bank, Nykredit Group, Jyrske Bank ja Sydbank, Norra DnB Group, Christiania Bank ja Union Bank of Norway ning Rootsi-Soome Nordea ning Rootsist SEB, Swedbank ja Svenska Handelsbanken.

Kesk- ja Ida-Euroopa pankade seas on Hansapank omakapitali järgi reastatuna 12. kohal.

Skandinaaviamaade suurima pangana on maailma edetabelis 48. kohal Nordea Group.

The Banker on maailma juhtiv pangandusajakiri, mis on koostanud maailma suurimate pankade nimekirja 1989. aastast.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing