E-Kindlustus on saanud kahe nädalaga 30 lepingut

Inno Tähismaa 17. juuli 2001, 10:28

Kaks nädalat tagasi internetis kindlustuslepete sõlmimist pakkuma hakanud kindlustusmaaklerfirma OÜ E-Kindlustus on saanud juba 30 lepingut.

Ettevõtte juhataja Risto Rossar ütles, et kliendid sõlmivad peamiselt reisi- ja kodukindlustust, praegu tuleb keskeltläbi 5 lepingut päevas. Reisikindlustuse osa on praegu 80%. Autode kaskokindlustuse puhul saadetakse pakkumine e-mailiga. Liikluskindlustust E-Kindlustus veel ei paku, kuna selle tarbeks pole jõutud andmebaase ühendada Liikluskindlustuse Fondiga.

Rossari sõnul on E-Kindlustuse puhul tegu küll maaklerifirmaga, ent internetis pakutakse agendi teenust. Väljaspool netti ollakse valmis kliendiga ka silmast silma kohtuma ja klienti maaklerina esindama. E-Kindlustus garanteerib kõige soodsama hinna. Lepped on sõlmitud kõigi kindlustusfirmadega peale Nordika Kindlustuse, millega lepingu sõlmimata jätmist ei soovinud Rossar kommenteerida. Zürichi puhul ei saa lepingut netis sõlmida.

Kokku on E-Kindlustus kogunud preemiaid alates tegevuse alustamisest selle aasta alguses 1,5 miljoni krooni väärtuses. Eesmärgiks on haarata 1% kahjukindlustuse turust ehk miljon krooni preemiaid kuus. Elukindlustusega E-Kindlustus hetkel ei tegele, kuid sellega on plaanis alustada tulevikus.

E-Kindlustuse puhul on tegemist ainulaadse ettevõtmisega kogu maailmas, kuna teadaolevalt ei paku ükski teine firma lepete sõlmimist otse internetis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing