Ühiselt või mitte, peaasi et konkurss

18. juuli 2001, 00:00

Eile kiitis valitsus heaks majandusministeeriumi esitatud konsolideeritult teostatavate riigihangete objektide loetelu. Nüüd hakatakse tegema konsolideeritult riigihankeid bensiini, diislikütuse, universaal- ja sedaankerega autode, paberi, köitjate, arvutite, telefoni- ja andmesideteenuste ja võrkudevaheliste teenute ostmisel.

Iseenesest ju tervitatav otsus. Suurema koguse saab reeglina odavamalt. Paraku peaks valitsus suutma ka garanteerida, et riigihankeid ikka korraldatakse. Ei ole palju aega sellest möödas, kui Stenbocki maja infosüsteemide loojaks sai ilma hankekonkursita MicroLink ja majandusminister surus konkursita Eesti Raudtee erastamisnõustajaks Gibb Ltd.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:43
    Otsi:

    Ava täpsem otsing