Preatoni peatab kõik uued tehingud

23. juuli 2001, 09:03

Kinnisvaraärimees Ernesto Preatoni nimetab Pro Kapitali süüdistamist kahtlastes tehingutes meediamulliks ning kinnitab, et ei kavatse teha Eestis ühtegi uut tehingut enne, kui õiglus on jalule seatud, kirjutab Eesti Päevaleht.

?Tööd me ei saa enam üldse teha, sest peame kogu aeg antud juhtumist rääkima. Mõned töötajad kardavad skandaali võimalike tagajärgede pärast,? tunnistas Preatoni eile.

Börsiettevõtet Pro Kapital on ajakirjanduses süüdistatud tehingute osas Baltic Investmentsiga, mille aktsionäride ringi kuulub ka Preatoni. Viimase sõnul pole aga Pro Kapital juba ammu ostnud midagi Baltic Investmentsilt ega üheltki teiselt riiulifirmalt.

?Inimesed kalduvad uskuma kõike, mida ajalehed kirjutavad. Ajakirjandus tekitab taoliste artiklitega tõsiseid probleeme, sest sellistes situatsioonides tahavad aktsionärid ettevõttest raha välja võtta,? lisas ta.

Preatoni sõnul on ajakirjandus üles puhunud skandaali, mistõttu ta ei usu, et Pro Kapitali aktsionärid sooviksid aktsiakapitali suurendada ning seega on tekitatud firmale olulist kahju. ?Ma ei usu, et sellises situatsioonis tahaksid aktsionärid oma rahaga lagedale tulla,? tunnistas ta.

Ärimehe sõnul ei kavatse ta teha Eestis ühtegi tehingut enne, kui negatiivsed ja valed jutud Pro Kapitali suhtes on lõppenud ning õiglus jalule seatud. ?Ma olen väsinud oma aja ja energia kulutamisest tobedate asjade selgitamisele,? lausus Preatoni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing