Aga hoone autor?

25. juuli 2001, 00:00

Kirja kirjutama ajendas mind artikkel ÄP nädalalõpulisa Puhkepäev 20. juuli tagakaanel restoranitesti kohta pubi-restoranis Paat (vt. Paat toob rõõmu kalasõpradele ). Restorani arhitektuurile ja kujundusele olete andnud hea hinnangu, nimetades paadikujulist ehitist enneolematult huvitavaks ja kujundust maitsekaks, kuid olles ära toonud ka hoone fotod, ei ole Te autoriõiguse seaduse kohaselt lisanud hinnanguobjekti autori kohta poolt silpigi.

Senine koostöö meie büroo ja Äripäeva ajakirjanikega on sujunud suurepäraselt, seepärast loodan, et leiate enda veergudel koha ka väikesele viisakale täpsustusele, milles oleks ka hoone autor ja projekteerimisbüroo ära mainitud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing