McDonald?s võib kasumilanguse tõttu sulgeda 250 restorani

25. juuli 2001, 11:51

Kiirsöögikett McDonald?s teatas, et kaalub 250 kehvemini töötava restorani sulgemist, sest hullulehma tõbi ja suu- ja sõrataud on kahandanud ettevõtte kasumit teises kvartalis 16%, kirjutab Financial Times.

Juunis kasumihoiatuse andnud McDonald?s, teatas, et ettevõtte äritulud kahanesid teises kvartalis 441 miljoni dollarini (7,9 miljardit krooni) varasemalt 526 miljonilt dollarilt (9,5 miljardit krooni).

Kasum aktsia kohta langes 39 sendilt 34 sendile.

Ettevõtte juht Jack Greenberg lausus, et tuleviku suhtes annab julgustust asjaolu, et mitme Euroopa turu tulemused näitavad paranemist. 'Loodame, et halvim on juba möödas ja Euroopa tulemused jätkavad paranemist,' lausus ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing