Tartlased ostsid kuue kuuga ligi tuhat autot

25. juuli 2001, 09:09

Tänavu esimesel poolaastal müüdi Tartus uusi autosid neljandiku võrra rohkem kui mullu samal ajavahemikul, tartlaste eelistatuim mark oli Volkswagen, järgnesid Peugeot ja Lada, kirjutab Tartu Postimees.

Esimese kuue kuuga läks ühtekokku kaubaks 987 sõiduautot ja tarbesõidukit, mis on mullusest 209 võrra (27 protsenti) rohkem. Eestis tervikuna suurenes automüük eelmise aasta esimese poolega võrreldes 26 protsenti.

ASi Autoring müügidirektor ja Tartu automüügi tabelit koostav Margus Meho ütles, et automüügi tulemused pole kunagi liiga head. ?Sellise kuumaga on müük rahulikum, aga ma üldse ei imesta, kui aasta lõpuks küünib kogumüügi arv kahe tuhande ligi,? rääkis Meho.

Tartus Volkswageneid müüva ASi Aasta Auto tegevjuht Andres Tark tõdes, et autosid on müüdud isegi rohkem kui plaanitud.

Targi hinnangul ei saa väita, et inimesed ostaksid suvel teistsuguseid autosid kui talvel. «Muidu on küll nii, et mida väiksem auto, seda kärtsumat värvi, aga suve ja talve vahel erinevust pole,» selgitas Tark.

Tartus 117 Ladat müünud AS Lada Eesti müügijuhi Aivo Alliku väitel ostetakse eriti hästi vanemaid 21083 ja 21093 Samara mudeleid.

?Paljud, kes müüvad vana Lääne auto maha, tulevad ostavad meilt uue 08 või 09,? ütles Allik. Tema sõnul ostavad neid eelkõige nooremad inimesed ja ettevõtted.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00

Tartlased ostsid kuue kuuga ligi tuhat autot

25. juuli 2001, 09:09

Tänavu esimesel poolaastal müüdi Tartus uusi autosid neljandiku võrra rohkem kui mullu samal ajavahemikul, tartlaste eelistatuim mark oli Volkswagen, järgnesid Peugeot ja Lada, kirjutab Tartu Postimees.

Esimese kuue kuuga läks ühtekokku kaubaks 987 sõiduautot ja tarbesõidukit, mis on mullusest 209 võrra (27 protsenti) rohkem. Eestis tervikuna suurenes automüük eelmise aasta esimese poolega võrreldes 26 protsenti.

ASi Autoring müügidirektor ja Tartu automüügi tabelit koostav Margus Meho ütles, et automüügi tulemused pole kunagi liiga head. ?Sellise kuumaga on müük rahulikum, aga ma üldse ei imesta, kui aasta lõpuks küünib kogumüügi arv kahe tuhande ligi,? rääkis Meho.

Tartus Volkswageneid müüva ASi Aasta Auto tegevjuht Andres Tark tõdes, et autosid on müüdud isegi rohkem kui plaanitud.

Targi hinnangul ei saa väita, et inimesed ostaksid suvel teistsuguseid autosid kui talvel. «Muidu on küll nii, et mida väiksem auto, seda kärtsumat värvi, aga suve ja talve vahel erinevust pole,» selgitas Tark.

Tartus 117 Ladat müünud AS Lada Eesti müügijuhi Aivo Alliku väitel ostetakse eriti hästi vanemaid 21083 ja 21093 Samara mudeleid.

?Paljud, kes müüvad vana Lääne auto maha, tulevad ostavad meilt uue 08 või 09,? ütles Allik. Tema sõnul ostavad neid eelkõige nooremad inimesed ja ettevõtted.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing