Esimene Seat Leon Cupra jõudis Eesti teedele

Tõnu Tramm 26. juuli 2001, 09:41

Sel nädalal ilmus Eestimaa teedele esimene erkkollane Seat Leon Cupra. Tegemist on 2,8-liitrise V6 mootori ja nelikveoga Seat Leoniga, mis arendab võimsust 204 hj.

Auto baseerub VW Golf 2,8 4 Motion"il, kuid on oma välimuselt märksa sportlikum.

Leon Cupral on sportlikud pamprid, küljelaiendid, muudetud esimene iluvõre jne. Sisemuses torkavad silma nii ees kui taga olevad nahksed Recaro sportistmed, hõbe-metalse kattega pedaalid, nahkkattega rool ja käigukang ning muu sportvarustusega autole iseloomulik.

Lühend Cupra tuleneb sõnapaarist Cup Racing ja seda on varem kasutatud Seat Ibizal ja Cordobal. Leon Cupra kiirendus 0-100 km/h on 7,3 sekundit, tippkiirus 235 km/h ja ta on varustatud 6-käigulise manuaalkäigukastiga. Seat Leon Cupra baasvarustus on sportautolikult rikkalik ning auto hind Eestis algab 389 990 kroonist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing