Eesti Tubakas koondab septembris

27. juuli 2001, 00:00

RAS Eesti Tubakas toodab augustis Tallinnas asuvas tehases viimase suurema partii sigarette ning koondab septembris 150 inimest, ütles ettevõtte peadirektor Boris Oks.

Boris Oksa ütlusel viiakse sigaretimarkide tootmine sügisel üle Rootsi ettevõtte emafirma Svenska Tobaksi tehasesse. Oks rääkis, et Eesti Tubaka tootmise üleviimine ettevõtte emafirma Svenska Tobaksi Malmös asuvasse tehasesse on siiski keerukas. Seetõttu on vaja Tallinnas augustis toota ette suurem varu sigarette, et ülekolimise ajal müügitulemused ei langeks, selgitas ta.

Hetkeseis: Inimesed, kellele ei meeldi Eesti ettevõtete müümine välisomanikele, armastavad alati Eesti Tubaka sulgemist näiteks tuua, unustades et just välisinvesteeringud on meie majanduskasvu üks põhimootoreid ja EEsti tubaka kõrval on ka hulgasliselt positiivseid näiteid.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing