Lepanina suvemajad koguvad populaarsust

27. juuli 2001, 09:48

Pärnumaa Kabli lähedal Lepanina hotelli kõrvale kerkinud suvemajad koguvad populaarsust perede seas, sest neis leiab ööbimispaiga hotellitoast odavamalt, kirjutab Pärnu Postimees.

Lepanina puhkekompleksi omanik Jaak Valge rääkis, et kämpingumaju on 15, igaühes on arvestatud nelja inimesega. Kahetoaline peretuba hotellis maksab 900 krooni. Suvemajas, kus on 12ruutmeetrine tuba ja veranda, tuleb ööbija eest tasuda 100 krooni.

Kui hotellitoa hind sisaldab nii hommikusööki kui -sauna, siis suvemajas puhkajad peavad lisateenused ostma.

?Kämpingute ehitamise tingis Lepanina ülipopulaarsus puhkajate seas,? märkis Valge. Ta lisas, et puhkekompleksis on suve lõpuni kõik nädalalõpud välja üüritud ning sageli ei leidu vabu kohti nädala seeski.

Hotellikohti on Lepaninal pakkuda 99 ja suvemajades 100. Osa suvitajaid ööbib telkides.

Ärimees on viimase aastaga uuendanud Lepanina puhkekompleksi kümne miljoni krooni eest.

?Päris kindlalt ei tea öelda, aga tõenäoliselt paneme suvemaju juurde. Ega me seisma jää,? kinnitas Valge. Sügisest on kavas teenuste nimekirja lisada lõõgastavad vannid ja massaa?. Vesilõbustuskeskuse idee jääb esialgu rahaka äripartneri ootele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing