Merike Ojasson • 31. juuli 2001 kell 11:16

Pärnu maantee remont vihastab firmasid ja inimesi

Tallinna Kommunaalamet loodab linlastelt mõistvat suhtumist kesklinnas Pärnu maanteel Vabaduse väljaku ja Tõnismäe tänava vahel toimuvate kaeve- ja teetööde tõttu tekkivate ebameeldivuste pärast, teatas Raepress.

Tallinna Linnavalitsusse on pöördunud mitmed piirkonna elanikud ja firmade esindajad seoses öise lärmaka ehitustegevusega.

Kommunaalameti juhataja Ain Valdmanni sõnul on inimeste pahameel igati õigustatud, kuid samas venitab öistest teetöödest loobumine objektide valmimise tunduvalt pikemaks. 'Kuna linnas remonditakse teid enamasti suvel ja mitmes kohas korraga, tekitaks üksnes päeval töötamine tänu pikkadele teesulgudele liikluses täieliku kaose. Loomulikult püüame töid sättida niiviisi, et nad häiriksid võimalikult vähe elanikke ega satuks tipptundide ajale,' ütles Valdmann.

Kuni 17. augustini Pärnu maanteel toimuvate kaeve- ja teetöödega on nii praegu kui ka lähinädalatel seotud mitmed liiklusepiirangud.

Hetkel kuum