Viktoria Korpan • 1. august 2001 • 1 min
Jaga lugu:

Suurim Linuxi tootja RedHat asub 3G tarkvara arendama

Maailma suurim Linuxi tootja ja kolmanda põlvkonna mobiilside (3G e. UMTS) tehnoloogiafirma hakkavad arendama avatud koodiga mobiilitarkvara eCos, kirjutab uudisteleht viidates.

GPRS ja UMTS seadmetele mõeldud reaalaja operatsioonisüsteem eCos ei baseeru Linuxil. RedHati väitel lubab avatud süsteem võrguoperaatoritel ja mobiilitootjatel kiiremini ja odavamalt uue põlvkonna sidelahendusi turule tuua.

'Selle süsteemi eelised on samad, mis avatud koodil ehk tootjad omavad täielikku kontrolli oma toote üle ja nad ei pea iga vea puhul paluma seda tarkvaratootjal parandada, vaid saavad seda ise teha,' kirjutab minut.ee

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt