Eesti arvutimängijate võistkond sõidab esmakordselt Euroopa meistrivõistlustele

Inno Tähismaa 02. august 2001, 11:23

Arvutimängurite meeskond 'Shoot To Kill' sõidab esmakordselt Eestit esindama elukutseliste küberatleetide liiga (Cyberathlete Professional League) korraldatavateleEuroopa meistrivõistlustele, teatas meeskonna sponsori AS Eesti Telefoni esindaja.

<#ELSA CPL European Championships`ile=http://www.elsa-cpleurope.com> sõidavad Rene Rõzov mängijanimega plaZma, Rait Ojasaar mängijanimega Waga, Peeter Ulst mängijanimega Rampage, Arseni Lõhmus mängijanimega SlaY3riZeD ja Sten Lunden mängijanimega uck, kes hakkavad võistlema 3D mängus Quake 3 Arena rohkem kui 30 Euroopa parima meeskonna vastu.

Eesti võistkonna liikmed on saavutanud häid tulemusi Eestis korraldatud küberüritustel - uck oli tänavu aprillis IT-Festil toimunud individuaalsetel Quake 3 Arena võistlustel esimene ja plaZma kolmas. Eelmise aasta Võrgupeol tunnistati plaZma Eesti parimaks arvutimängijaks, saades auhinnaks Atlas ADSL internetiühenduse aastase tasuta kasutamisõiguse

Eesti Telefoni IP Teenuste allüksuse arendusjuhi Agu Leinfeldi hinnangul on Euroopa meistrivõistlustele sõitjad parim arvutimängijate meeskond, kelle Eesti suudab hetkel välja panna.

Meeskonna liikme Rene Rõzovi sõnul on konkurents Euroopa meistrivõistlustel väga tugev, sest sõna 'elukutseline' ei ole liiga nimes põhjuseta ? pea pooled meeskonnad on täielikult professionaalid ja Euroopa meistrivõistlused on neile üheks paljudest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing