Merko Ehituse kasum kasvas 28%, käive 8%

02. august 2001, 10:39

Merko Ehitus kontserni 6 kuu konsolideeritud auditeerimata netokäive oli 561,8 mln krooni ja puhaskasum 33,1 mln krooni, mis tähendab 28% kasumi ja 8% käibe kasvu võrreldes möödunud aastaga.

2000. aasta 6 kuu vastavad näitajad olid netokäive 518,3 mln krooni ja puhaskasum 25,8 mln krooni.

Merko Ehituse kontserni majandustulemustes on konsolideeritud AS Merko Ehitus Eestis (tegeleb projektijuhtimise ja ehitusega), SIA Merks Lätis (tegeleb projektijuhtimise ja ehitusega), UAB Merko Statyba Leedu? (tegeleb projektijuhtimise ja ehitusega), 100% osalusega tütar- ettevõte AS Gustaf (tegeleb ehitusega), 66% osalusega tütarettevõte AS Merko Tartu (tegeleb ehitusega) ja 65% osalusega tütarettevõte OÜ Matek (tegeleb elamukonstruktsioonide tootmisega).

Merko Ehituse kontserni majandustulemustes arvestati ka 50% osalusega sidus- ettevõtet Normanni Linnagrupi AS (tegeleb projektijuhtimisega) ja 25% osalusega sidusettevõtet AS Tartu Maja Betoontooted (tegeleb betoonelementide tootmisega).

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing