Radiolinja käive kasvas 69%

02. august 2001, 14:46

Radiolinja Eesti teatas täna, et firma käive kasvas 2001. aasta esimesel poolaastal 69 protsenti võrreldes möödunud aasta esimese poolaasta tulemustega.

Radiolinja Eesti (RLE) käive ulatus käesoleva aasta esimesel poolaastal 296 miljoni kroonini, teatas RLE avalike suhete juht Helena Lõhmus.

'Klientide arv kasvas aastaga 30%, jõudes 140150 lepingulise mobiilsidekliendini juuni lõpu seisuga,' ütles Lõhmus. 'Möödunud aasta kolmanda kvartali seisuga kuulus Radiolinjale üle 32% lepinguliste mobiilsideklientide turust Eestis. '

'Meie eesmärk on keskenduda olemasoleva kliendibaasi teenindamisele ning mitte niivõrd kasutada jõulisi võtteid turult uute klientide haaramiseks,' kommenteeris Radiolinja selle aasta tegevussuundi firma juhatuse esimees Sami Seppänen.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing