Tervisekaitseinspektsioon: tahad kaubelda, tee remonti

02. august 2001, 11:17

Tartu tervisekaitsetalituse vaneminspektori Jelena Tammeoru sõnul teevad kaupmehed, kes edasi kaubelda tahavad, praegu hoolega euroremonti.

Trahvi pole Tammeoru sõnul Tartu maakonnas ühelegi poodnikule selle eest veel tehtud, et tema pood euronõuetele ei vasta. 'Ei ole me ka ühtegi poodi euronõuetele viidates sulgenud ning trahvid on tehtud muude rikkumiste eest.'

Maakauplused peavad euronõuetele vastama alates 1. juulist.

Tammeoru sõnul ei jätku Tartu tervisekaitsetalitusel ka jõudusid maakonna umbes 900 kaupluse üle kontrollimiseks. 'Meil on ainult 1 auto ja 2,5 inimest ehk kaks nooremat inspektorit ja üks vaneminspektor,' rääkis Tammeorg.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing