Järgmisel hommikul

Lauri Jürisoo 03. august 2001, 00:00

Jack (Liotta) ärkab kõrbes ja avastab ebameeldiva üllatusena, et on mälu kaotanud. Õige pea hakkavad tema vastu huvi tundma erinevad gangsterid, mis sunnib üksikuid mälestuskilde kiirenevas tempos kokku panema...

?Pilgrim? on üks sedasorti lihtsakoelisi põnevikke, mis ei paku erilisi üllatusi, ent mille vaatamine nõuab siiski keskendumist. Lühikese ajaga juhtub küllaltki palju ja tempo ei aeglustu, kuigi märulit võiks rohkem olla. Lugu on konkreetne ja pööreteta ? see on trump, sest sü?eest palju paeluvamaks osutub peategelaste trio Reubeni, Mueller-Stahli ja Liotta kehastuses.

Ray Liotta on segaduses tavainimese ning cool?i antikangelase topeltrollis täitsa hea. Kui ta saaks rohkem korralikke pakkumisi nagu ?GoodFellas? ja ?Lubamatu sissetung?, võiks ta B-filmide soost peagi välja rabeleda.

?Pilgrim?, USA 1999
R: Harley Cokliss, O: Ray Liotta, Armin Mueller-Stahl, Gloria Reuben, Daniel Kash, Lisa Owen
93 min, levitab V&K Holding

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:10
Otsi:

Ava täpsem otsing