Eesti vajab uut politseireformi

06. august 2001, 00:00

Kui meedia uppus vindise peaga avarii teinud politseiroolijoodikute kätte, tõttasid struktuuri funktsionäärid alates pressiesindajatest siseministrini välja politsei määrdunud vesti jälle valgeks pesema. Kes kinnitas, et usaldab kõigest hoolimata Eesti politseid, kes ütles, et politsei töötab võimete piiril, kes aga, et roolijoodikuist mundrimehed on vaid üksikud ja häbiks ausatele ning oma tööd hingega tegevatele politseinikele. Paraku jäid need päästeoperatsioonid lootusetult hiljaks. Tuleb nõustuda Viljandi maavanema Helir-Valdor Seederi arvamusega, et Jüri Mõisa politseireformi idee oli õige ? koondamisega jätta alles vaid parimad. Paraku ei osanud politseistruktuurid reformi läbi viia. Mis kehvasti, see uuesti.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing