Viljandi ATP kaalub liinikonkursi vaidlustamist

07. august 2001, 10:07

Kaks Viljandimaa bussiliinipaketti endale saanud aktsiaselts Viljandi ATP võib riigihankekonkursi tulemused vaidlustada, kirjutab Sakala.

'Eelduste kohaselt on meil see plaanis küll,' kinnitas Viljandi ATP peadirektor Ady Anijärv, kuid täpsema info andmist pidas ta enneaegseks.

Viljandi ATP, kes oli seni suurim maakonna sõitjatevedaja, pretendeeris riigihankekonkursil neljast liinigrupist kolmele ja sai neist kaks: Lõuna-Viljandimaa ja Viljandi lähiliinid. Ilma jääb ta üheksast Vee-Viljandi paketi liinist, mis läksid aktsiaseltsile Devori Reisid, ning viiest Põhja-Viljandimaa liinist, mille sai aktsiaselts Taisto Bussid. Viimastele Viljandi ATP pakkumist ei teinudki.

Teised konkursil osalenud firmad tulemusi vaidlustada ei kavatse.

Põhja-Viljandimaa paketi saanud aktsiaseltsi Taisto Bussid asedirektor Riho Kartau ütles, et firma on koos saadud liinidega valmis üle võtma ka teiste bussiettevõtete juhte, kes praegu neil töötavaid. Ka Devori Reiside juhataja Margo Järvekülg lubas kohalikud bussijuhid oma firmasse tööle kutsuda.

Maavalitsus loodab uute teenindajatega lepingud sõlmida 12. septembriks ja need jõustuvad tuleva aasta 1. jaanuarist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing