Riisalo ja Kuhlbach ihkavad riigi kinnisvara tüürimist

08. august 2001, 09:12

Riigi Kinnisvara ASi kahe juhatuse liikme kohale kandideerimisest teatasid eile Tiit Riisalo ja Hannes Kuhlbach, riigifirma nõukogu valib teiste seni saladuses hoitud 56 kandidaadi seast sobivaima täna, kirjutab Eesti Päevaleht.

Konsultatsioonifirma osanik Tiit Riisalo ja ehitusfirma FKSM kinnisvara arenduse juht Hannes Kuhlbach on ainukesed, kes kinnitanud oma kandideerimist miljardeid kroone väärt kinnisvara haldava suurfirma juhiks.

?Mis siin ikka oma kandideerimist enam varjata,? ütles Kuhlbach eile Eesti Päevalehele. Veel üleeile ei soovinud ta oma võimalikku osalemist konkursil kommenteerida. ?Ma ei oska öelda, kes veel kandideerivad või kes pukki pannakse, kuna info on varjatud ja see võib olla ohtlik,? märkis ta.

?Me ei avalda ühegi kandidaadi nime, kuid võib öelda, et ühtegi poliitilist inimest pole,? lausus rahandusministeeriumi haldusosakonna juhataja Taivo Kendla, kes on asutamisotsusega määratud juba juhatuse liikmeks. Ülejäänud kaks juhatuse kohta on vabad.

Eesti Päevalehe andmetel võidakse juhatuse koosseis laiendada kolmelt liikmelt neljale ning poliitiliselt sobivatena on sinna Kendla kõrval juba leitud äsja ümber maailma purjetamisega tuntust kogunud Riisalo, varem Eesti Päevalehes oma võimalikust kandideerimisest mõista andnud rahandusministeeriumi asekantsler Enn Teimann ning endine hoiupankur Heino Viik.

Teise võimalusena asendatakse Kendla juhatuse liikme staatus eelpool nimetatutega ja jääb kolm juhatuse liiget. Anonüümsust palunud allika väitel tähendab see sisuliselt, et nõukogu eest on otsus juba tehtud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing