Trigon: Saku aktsia võib kukkuda veel 10%

Inno Tähismaa 08. august 2001, 10:17

Investeerimispanga Trigon andis eile Saku aktsiale hinnangu ?hoia?, Trigoni maakler ennustab aktsiale veel 10% kukkumist.

?Sakut ei tasu mingil juhul osta,? hoiatas Trigoni maakler Kristel Kivinurm, kommenteerides ettevõtte eile avaldatud oodatust palju kehvemaid tulemusi. Eile langes Saku aktsia hind börsil 167 000 kroonise käibe juures 5 tehinguga 2,4% 61 kroonini.

Kivinurme sõnul võib Sakut osta alles 55 krooni pealt, mis tähendab veel ligi 10%list langust. Kivinurm lisas, et investorid ärkavad hiljem, kuna alles praegu teevad pangad oma klientidele ülevaateid ja otsused sünnivad teatava ajalise nihkega. Nii juhtus Telekomiga, mille hind kukkus alles nädal aega pärast nigelate majandustulemuste avaldamist.

Kivinurme sõnul on Sakule saanud komistuskiviks passiivsus olukorras, kus konkurent A Le Coq ajab väga agressiivset müügipoliitikat.

Kivinurme sõnul sobib Saku aktsia oma riskantsuse tõttu investeerimisportfelli hajutamiseks. Eraldi osta pole seda aktsiat mõtet, hindas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing