Mööblitootja Wermo kasum kasvas 50 protsenti

09. august 2001, 14:13

Võru mööblitootja AS Wermo sai esimesel poolaastal mullu sama perioodiga võrreldes 700 000 krooni rohkem kasumit, mis tähendab ligi 50protsendilist kasumikasvu.

Wermo juhataja Richard Mutso ütles, et kui tänavu esimesel poolaastal oli ettevõtte kasum 2,2 miljonit krooni, siis mullu samal ajal 1,5 miljonit krooni. Ettevõtte käive kasvas eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 7 miljonit krooni, 52-lt miljonilt kroonilt 59 miljoni kroonini.

Wermo, mis valmistab peamiselt täispuidust, männist ja kasest kodu- ja büroomööblit, on tänavu müünud ekspordiks üle 83% oma toodangust. Kõige rohkem läheb Wermo mööblit välisriikidest Soome, Saksamaale ja Suurbritanniasse.

Eestis müüakse kõige enam Wermo toodangut firma esinduskaupluse ja Tallinna Mööblimaja kaudu.

'Iga kuu tuleb meie nimekirja juurde 5-10 toodet,' ütles Richard Mutso.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing