Iklas näitab rändajaile teed valgustatud kaart

13. august 2001, 08:14

Ikla piiripunktis tervitab riikisõitjaid uhiuus suur Eesti kaart, millel peale teede ja asulate kirjas hädaabi ja turismiinfopunktide telefoninumbrid, kirjutab Pärnu Postimees.

Maanteeameti paigaldatud kaart on umbes kaks meetrit kõrge ja neli lai ning kirjad sellel on nii eesti kui inglise keeles. Kaart asub pärast tollikoridore Eesti poolel parklas, kus saab seda rahulikult uurida.

Kaardile on joonistatud põhi-, tugi- ja kõrvalteed, samuti teede marsruutide numbrid. Tähistatud on suuremad linnad ja asulad. Samuti leiab kaardilt sadamad ja saartevahelised praamiliinid, rahvuspargid ning kümnete üle Eesti asuvate turismipunktide aadressid ja telefoninumbrid.

Tähistatud on piiripunktile lähim infopunkt, haigla, politsei, tankla, autoteenindus, bussijaam, sadam ja söögikoht. Suurelt on kirjas Eestis toimivad hädaabi ja politsei numbrid, samuti autoabi number.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing