Lehereklaami suvine madalseis möödas

13. august 2001, 09:43

Meedianalüütik Toomas Leito koostatud ajalehtede reklaamiülevaate põhjal on suvine reklaami madalseis selleks aastaks seljataga.

Leito hinnangul jäi suvine lehereklaami põhi juuli eelviimasesse nädalasse.
Tasapisi reklaamimaht suureneb. Taaskord hea reklaaminädala tegi SL Õhtuleht edestades mahult kõiki konkurente, s.h. Eesti Päevalehte tervenisti kümne küljega. 'Oluliselt parema tulemuse mulluga võrreldes tegi ka Eesti Ekspress, Äripäev oli aga lahjem,' märkis Leito viimase nädala tulemuste kohta.

Ilmuvad ka esimesed reklaamikampaaniad. EMT tõi printi Simpeli, Radiolinja -Kolmikpoindi. Kõik suuremad mobiilimüüjad ? Mäkitorppa, Tietopuhelin, Telering, Hallo ? avaldasid sel nädalal aktiivselt reklaami.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing