Eesti Merelaevandus läheb müüki

14. august 2001, 00:00

Eesti Merelaevanduse peadirektori Toivo Ninnase sõnul võib EML erastamisele minna juba augustis. Ninnas isiklikult suhtub selles positiivselt, tema sõnul 95 maailma laevandustest on erakätes. ?Kuid erafirma finantsseis peab olema väga hea,? toonitab Ninnas intervjuus Äripäevale,?kui erastamisel hakkavad aga osalema ettevõtjad, kes arvavad, et võtavad Eesti pankadest 15protsendilist laenu ja hakkavad merelaevandust erastama, siis on see äärmiselt halb plaan.?

Hetkeseis: EML läks ettevõtjate kätte, kes ei võtnud üksnes pankadest laenu, vaid laenasid ka EMLilt endalt 150 miljonit krooni ühe osamaksu tasumiseks. Viimane 150 miljonit on EMLi omanikul, ESCO Holdingul riigile tänase seisuga võlgu, tähtaja edasilükkamise palve jäi erastamisagentuuril millegipärast kahe silma vahele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:47
    Otsi:

    Ava täpsem otsing