Probleem alkoholi pruukinud politseinikega

14. august 2001, 00:00

Kirjutan lähipäevil alla käskkirjale, mis seab politseinike töölevõtmisele täiendavad piirangud. Loodan, et õiguskantsler käskkirja ei tühista, aga pean andma selge korralduse, et omal soovil probleemselt lahkunud või vallandatud politseinikke enam tööle ei võeta. Mõned prefektid küll kurdavad, et kui hakkame vallandama, siis pole kellegagi tööd teha, aga meil pole valikut ? mehed, kellele ei saa kindel olla, tuleb politseist minema lüüa. politseiameti peadirektor Harry Tuul (Postimees 13.08.)

___________________________________________

Politsei peab olema aus enda vastu. Tehtud vigu tuleb tunnistada ning süüdlasi karistada. Nagu inimene, teeb ka organisatsioon aeg-ajalt vigu. Oluline on, kuidas organisatsioon neile vigadele reageerib. Ainult siis, kui tehtud vigadest õpitakse, süüdlasi vastavalt teole karistatakse, saame loota, et neid ei korrata. Ma usun Eesti politseisse ja nõuan, et pahemale astunud politseinikke karistataks oma tööd ausalt tegevate ametivendade hea nime pärast. siseminister Tarmo Loodus (Eesti Päevaleht 03.08.)

___________________________________________

On suur osa politseinikke, kes on valinud selle töö ikkagi selleks, et ise midagi oma riigi ja kaasmaalaste heaks ära teha. Oma lontrustest kolleegide tegudest kuuldes tabab hoop kõige valusamini just neid inimesi. Võib öelda, et purjuspäi autorooli istuv politseinik ei kaota ainult eneseväärikust, vaid sülitab näkku kõigile oma kolleegidele. politseiameti pressiesindaja Indrek Raudjalg (SL Õhtuleht 01.08.)

___________________________________________

Arvan, et nii siseministeerium kui ka politseiamet jõuavad suurte sisekontrolliaktsioonide kõrval arusaamisele, et politsei-ametnike süül sel aastal liikluses hukkunud kaks inimest ei ole ?normaalne? kadu, et õigustus ?Me oleme samasugused nagu teised ühiskonna liikmed? on keelevääratus. taasiseseisvunud Eesti esimene siseminister Olev Laanjärv (Eesti Päevaleht 31.07.)

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:47
    Otsi:

    Ava täpsem otsing