Teenuse tase sõltub suhtest tolliga

Andres Matkur 14. august 2001, 00:00

Tollilao teenuse pakkuja valiku kriteeriumid on põhimõtteliselt samad mis üldiselt teenindusettevõtete puhul ? tasemel klienditeenindus, paindlikkus, atraktiivsed hinnad, kogemus, jne. Lisaks sellele mõjutab tollilao töö kvaliteeti suurel määral tolli töö. Seega hästi toimiv koostöö tollilao pidaja ja tolli vahel on kvaliteetse tollilao teenuse osutamise eeldus.

Kindlasti tuleb tähelepanu pöörata tollilao laoruumide sobivusele konkreetse kauba ladustamiseks. Enamik tolliladusid on orienteeritud segakauba ladustamisele ja spetsialiseerunud (spetsiaalsed hoiuruumid konkreetse kaubagrupi hoidmiseks) tolliladusid on vähe.

Oluline on teada, millise materiaalse vastutuse võtab tollilao pidaja kliendi ees kauba kahjustumisel või puudujääkide korral. Seda määrav punkt peab olema lepingus kirjas.

___________________________________________

Valik avalike tolliladude teenuseid ja hindu

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:47
    Otsi:

    Ava täpsem otsing