TV1 auto rammis peaministri saateautot

14. august 2001, 08:38

Operatiivautode ohutut juhtimist uudistama tõtanud TV1 auto rammis eile Pärnus Statoili bensiinijaama juures peaminister Mart Laari saatemasinat, mis pääses avariist vaid mõne kriimustusega, kirjutab Pärnu Postimees.

Paikuse politseikooli autodroomi avamisele kiirustanud julgestuspolitsei Volkswagenid ja TV1 Seat olid jõudnud Statoili bensiinijaama juurde, kui Mai elamurajooni poolt tanklasse pööranud Audi 100 neil hoo maha võttis.

Punane kaubik, Laari auto ja saateauto said õigel ajal pidama, TV1 auto aga sõitis saateautole sisse, rääkis avariid pealt näinud ehitusmaterjalide kaupluse müüja Rain Nurmik.

Telejaama auto kapotil olnud kiri ?TV1. Midagi head? kägardus hetkega plekihunnikuks. Kaubik ja Laari auto sõitsid minema, saateauto juht, TV1 autot juhtinud operaator ning ajakirjanik kutsusid sündmuskohale politsei.

Ajakirjanik Raimo Kummer ütles, et tee oli märg ja nende auto ei saanud piisavalt ruttu pidama. ?Võib-olla jäime pidurdamisega mõne hetke hiljaks,? möönis Kummer.

Inimesed õnnetuses viga ei saanud, mõlema auto juhid olid kained.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing