Homme saab küsida SAPARDi kohta

15. august 2001, 11:19

Homme vastavad Euroinfo telefonil põllumajandusministeeriumi asekantsler ja PRIA juhtivad spetsialistid SAPARDi programmi puudutavatele küsimustele.

Homme on kõigil huvilistel kella 11.00-13.00 võimalik helistada tasuta telefoninumbril 0 800 3330 ning esitada küsimusi põllumajandusministeeriumi asekantslerile Toomas Kevvaile ning Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ameti (PRIA) juhtivatele spetsialistidele Katrin Noorkõivule, Andrus Rahnule, Anneli Kimmelile ja Marje Leppikule. Käsitletav temaatika on Euroopa Liidu abi Eesti põllumajandusele.

Küsida võib kõike, mis puudutab Euroopa Liidu poolt põllumajandusele ja maaelule antava erakorralise liitumiseelse abi programmi SAPARD, SAPARDi võimalusi Eestis - kuidas ja millises osas saab abi taotleda, SAPARDi mõjusid Eesti põllumajandusele lühemas ja pikemas perspektiivis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing