Kaubamaja juht: meilt Käo raha ei saa

Inno Tähismaa 15. august 2001, 13:05

?Meie käest raha ei saa,? kommenteeris Tallinna Kaubamaja juht Toomas Tamsar Kaubamaja suurosaniku Jüri Käo eilset väidet, et raudtee erastajad võtavad raha ettevõtete jaotamata kasumist või rahavoogudest.

Tamsar ütles, et raha saadakse ilmselt teistmoodi, aga polnud nõus täpsustama. ?Küsige Käo enda käest,? lisas ta.

Jüri Käoga seotud firmade kontrolli all on ligi 70% Talinna Kaubamaja aktsiatest. Kaubamaja Grupi möödunud aasta kasum oli 60 mln krooni ja dividende maksti 10 miljonit krooni. Kaubamaja käive on veidi üle miljardi krooni aastas. Kui möödunud aasta esimeses kvartalis tootis kaubamaja 7,2 mln krooni kasumit, siis tänavu sama ajaga oli ettevõtte kahjum 5,8 mln krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing