Pärnu suvine ettevõtlus võiks aktiivsem olla

15. august 2001, 09:26

Pärnu abilinnapea Riina Müürsepa hinnangul on Pärnu suveettevõtlusel veel tublisti arenguruumi ja see võiks laieneda Rannahoone juurest teistessegi piirkondadesse.

Müürsepa sõnul võiks Pärnu rand koos suvise ettevõtlusega edaspidi laieneda nii muuli kui Raeküla suunas, sest inimesed käivad seal päevitamas ja ujumas nagunii.

Selle suve hooajalise ettevõtlusega oli abilinnapea üldiselt rahul, kuid taunis mõne ettevõtluskonkursi võitnu loobumist juuni kehvade ilmade tõttu. Eriti kahju oli tal sellest, et ära jäi väljareklaamitud rõivaste ja väärtesemete hoiustamine rannas. Dorimar Grupp OÜ, kes lubas paigaldada selleks spetsiaalsed kapid, pole ka teatanud, miks ta lubatud teenust ei osutanud. Avamata jäi ka kohvik Munamäe juures.

Kokku tegutses suveettevõtluse raames tänavu Pärnus 22 ettevõtjat, neist enamus rannapiirkonnas. Uudse ettevõtmisena läks Müürsepa sõnul hästi käima ASi Ardea forellipüük ja paadisõit Vana silla juures. Vallikraavis said lapsed tutvuda laevamudelitega.

Müürsepp ütles, et ehkki suvi veel käib ja kokkuvõtted tegemata, tundub talle, et Pärnusse mahuks suvel senisest palju rohkem kaupade ja teenuste pakkujaid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing