Svenska Dagbladet koondab 55 töötajat

15. august 2001, 17:21

Rootsi üks juhtivaid päevalehti Svenska Dagbladet koondab 55 töötajat, kellest enamik on ajakirjanikud, vahendab EPL Online.

Helsingin Sanomat Online"i järgi on Svenska Dagbladeti toimetuses töötavate inimeste hulk umbes 200, kokku on lehes 450 töötajat. Ajalehe juhtkond rääkis koondamistest täna õhtupoolikul, koondamise tingis lehe uus säästupakett.

55-miljoni Rootsi krooni (99 miljonit Eesti krooni) suurusesse säästupaketti kuulub lehe trükkimise lõpetamine Uumajas, levitamise korraldamine ja 22 miljoni Rootsi krooni (ligi 40 miljonit Eesti krooni) suurused kärped lehe võrguväljaandes. Svenska Dagbladet kavatseb suunata enam ressursse oma nädalavahetuse väljaandesse. Lehe soomlasest peatoimetaja Hannu Olkinuora sõnul tähendab see materjali vähendamist argipäevastest numbritest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing