15. august 2001 • 1 min
Jaga lugu:

Kesknädal: Kallas lubas TOPi Selile?

Kuigi TOPi peamine ärastamishuviline on pikka aega olnud Raimo Kägu oma elukaaslase Kristiina Ojulandi isikus, liigub nüüd ka jutt, et Siim Kallas on teatava vastumeelsusega pidanud TOPi ära lubama hoopis Tartu taustaga parteikaaslasele Neinar Selile, kirjutab Kesknädal.

Reformierakonnale strateegiliselt tähtsa Tallinna Olümpia Purjespordikeskuse (TOP) erastamisel on välja kuulutatud teine voor sama alghinnaga, mis ebaõnnestunud eelmiselgi korral.

Keskerakonna häälekandja kirjutab, et kuna Selil pole kusagilt võtta 250 miljonit alghinnaraha, siis on tõenäoline, et ka teine voor kuulutatakse läbikukkunuks. Aga on ka võimalik, et ärimees Seli nime kasutades erastatakse magus asi isikute poolt, kellest avalikkus pole midagi kuulnud. Just nii nagu seda üritatakse teha Eesti raudteega.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt