Veebieditorid

ÄP 16. august 2001, 00:00

www.netipesa.zoom.ee

 • Riiulilt võetud valmislahendus, millele antakse tellija soovitud nägu. Koduleht sisestatakse veebilehitseja ankeetide kaudu. Pakub seda toodet Zoom hinnaga 46 020 krooni ja rendihinnaga 1062 krooni kuus.

eFruitwww.digitalfruit.ee

 • Samuti valmistoode, mida kohendatakse vastavalt kliendi soovidele. Veebiankeedi kaudu saab administreerida ja määrata ligipääsu kodulehele, ei vaja kasutuslitsentse. Üles saab laadida vabalt valitud vormingus dokumente: .pdf; .cdr; .doc; .xls; .ppt; .rtf; .txt jne. Lisaks on tootel hulk valmismooduleid näiteks küsitluse või tellimissüsteemi loomiseks.

Autom@twebwww.struktuur.ee/veeb

 • Struktuur Meedia poolt pakutav veebieditor pakub kodulehekülje sisu muutmist, sealhulgas tabelite, failide ja piltide kujul oleva info vahetamist. Menüüde tegemine on lihtne menüüpuul, kus on näha ka dokumendid.

Web-Labwww.web-lab.ee

 • Veebieditor põhineb moodulitel Uudised, Tagasiside, Gallup, Lingikogu, Korduma Kippuvad Küsimused, Parooliga kaitstud piirkond, Mailisaatja, millest kasutaja valib veebilehele sobivad.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

  Vaata kogu kava
  Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
  25. November 2011, 11:48
  Otsi:

  Ava täpsem otsing