Mart Sanderi revüüteater sipleb suures rahahädas

16. august 2001, 08:48

?Majanduslikel põhjustel täna Modern Fox teile ei mängi,? teatab revüüteatri Bel-Etage kunstiline juht Mart Sander enne muusikali ?Beau Monde? avatakte. Teatril pole enam raha, et muusikutele palka maksta, kirjutab SL Õhtuleht.

Laupäevasele etendusele revüüteatri kalleimad, 340 krooni maksnud pääsmed ostnud soliidne abielupaar ei varja SL Õhtulehega kõneldes nördimust.

Neile oli pileteid ostes lubatud, et pärast muusikali lõppu saavad nad oma lemmikbändi meeleolukate viiside saatel isegi tantsu keerutada.

?See on ju sulaselge petmine! Ja pileteid müüakse endiselt täishinnaga,? on daam vihane. Etendus siiski meeldis ja seetõttu ei kipu nad teatrit petukauba pärast kohtusse kaebama.

?Majanduslikult ei tule me kuidagi ots otsaga kokku. Olime sunnitud Modern Foxist loobuma,? tunnistab Bel-EtageŽi müügijuht Viia Iital. Kuid pileti hind ei alane. ?Maksab ikkagi etendus, mitte taustmuusika või hilisem tantsuõhtu,? selgitab Iital. Kuid ta on veidi murelik. Stiilseid pillimehi asendav fonogrammiheli jätvat temagi meelest revüüteatri visiitkaardiks peetavast muusikalist pisut niru mulje.

Eelmise kuu nädalalõppudeks planeeritud ?Beau MondeŽi? õhtud jäänud aga publiku huvipuuduse tõttu sootuks ära. ?Vabalt võinuksime ka teised, odavamate piletitega etendused ära jätta - rahvast käis väga vähe,? ohkab alles mõned kuud Bel-EtageŽi müügijuhi ametis olnud Iital.

Viia Iital loodab, et talveõhtutel tuleb inimesi revüüteatrisse rohkem ning teatri müügitulemused jõuavad ka kasumisse. Iitali jutust järeldub, et algul tõepoolest peenemale seltskonnale mõeldud elegantne revüüteater loodab edaspidi langetada hinda ja meelitada saali rohkearvulisemalt lihtrahvast.

Suurejoonelise revüüteatri omanik ärimees Rein Kilk on enda sõnul ettevõtmisse investeerinud ligikaudu seitse miljonit krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing