Nokia GPRS-telefonide turuletulek võib viibida

ÄP Online 17. august 2001, 00:00

GPRS-telefonide hilinemine võib analüütikute hinnangul vähendada Nokia turuosa rivaalide Ericssoni ja Motorola kasuks. Seetõttu ollaksegi Nokia aktsia puhul peamiselt müügipoolel ning ka paljud investeerimispangad on soovitamas pigem Ericssoni kui Nokiat.

Mure Nokia GPRS-telefonide hilinemise pärast on eriti suur USAs. Sellele sekundeerib veel üha laiemat kõlapinda leidev arusaam, et maailma suurim mobiiltelefonide tootja ei suuda teisel poolaastal majandustulemuste osas esialgsete prognoosidega sammu pidada. Kasumihoiatuse andmine on tõenäoline aga alles kvartali lõpupoole.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing