Suuremaid liiklusesulgemisi tuleb Tallinnas veel kahel laupäeval

Inno Tähismaa 17. august 2001, 11:41

Sel laupäeval kell 17 suletakse üheks õhtuks taas osaliselt liiklus Vabaduse väljaku ristmikul, täiendavad tööd trammiteel kestavad järgmise hommiku kella 4ni, teatas Raepress.

Tööde tõttu seiskub laupäeval alates kella 17st ka trammiliiklus liinidel 3, 4 ja 5. Mööda Pärnu maanteed Nõmme poole suunduvad sõidukid peavad tegema ümbersõidu Kaarli puiestee ja Tõnismäe tänava kaudu. Linnaliinibussidel ühtki tavalist peatust ära ei jää.

Järgmise nädala laupäeval, 25. augustil on asfalteerimise tõttu alates kella 6st hommikul kuni keskööni suletud Kaarli kiriku ümbrus. Kogu trolliliiklus suunatakse sel päeval Balti jaama. Ka bussid suunatakse ümbersõidule, kuid kesklinna suunduvad bussid sõidavad tavalist marsruuti mööda kuni keskpäevani.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing