Tulekul ajakirjanike ametiühingu-alane kokkutulek

Inno Tähismaa 17. august 2001, 11:46

Pühapäeval toimub Arbaveres ajakirjanike ametiühingu kokkutulek, kus peab ettekande Euroopa Ajakirjanike Föderatsiooni (EFJ) asepresident Björn Mansson. Teatas ajakirjanike liidu esindaja.

Manssoni ettekanne on Põhjamaade ja Eesti ajakirjanike ametiühingute ühis-ja erihuvidest olukorras, kus valdav osa siinsetest meediaomanikest on Skandinaavia firmad. Samuti tutvustab Mansson EFJ kolme aasta tegevusplaani, milles on oluline koht Euroopa Liidu ja selle kandidaatriikide ametiühingute koostööl.

Kokkutuleku avapäeval esinevad ettekannetega Kuldar Torokoff (meedia kontsentratsioon ja auk Eesti seadustes), Raivo Palmaru (ajakirjanike rollid: vahendajad ja mõjutajad), Margot Visnap (ideoloogilis-majanduslik tsensuur), Heidi Tammar (individuaalvõitlus tööandjaga) ja Halliki Harro (ajakirjanike kutsestandardid).

Õhtuse vestlusringi teemaks on ajakirjanike ametiühingute võimalikkus Eesti kontsernimeedias. Teisel päeval kõneleb teenistujate ametiühingu TALO peasekretär Ago Tuuling ja jurist Sirje Soo. Kokkutuleku lõpetab ajakirjanike liidu juhi Allan Alaküla ettekandega liidu perspektiivist.

Info kokkutuleku kohta on üleval EALi <#veebiküljel=http://www.eal.ee>.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing