Areng või paigalseis?

21. august 2001, 00:00

Presidendiametist lahkuv Lennart Meri tegi eelmisel reedel järjekordse käremeelse avalduse Narva Elektrijaamade erastamise peatamiseks. Varasemale poliitilisele pahameelele ? USAst pärit julgeolekuriskid!? ? lisandus nüüd uusi mõtteid. Senise ?ohutu? lendtuha asemel, ehkki jaamade lähedal oli veel hiljuti raske hingata, võime saada kraesse ohtliku keevkivikatelde tuha. Jaamade töösagedus pidavat jääma Moskva kontrolli alla ? kas nii, nagu praegugi? Kannatada saavat ka elektrituru konkurents. Kas see praegu toimib, kui kWh hind on tõusnud 1 kroonini?

Presidendi ja akadeemikute petitsioon ei räägi sõnagi investeerimisrahast. Kui erastamise peatamine jätab kõik endiseks, aga erastamine toob hädavajalikud investeeringud, siis mille poolt hääletad sina?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing