E-Kindlustus kanti esimesena kindlustusmaaklerite nimekirja

22. august 2001, 15:14

OÜ E-Kindlustus täitis esimesena Eestis maaklerfirmadele kehtestatud karmid nõuded, mistõttu võib tänu kindlustusvahendajate nimekirja kandmisele osutada ametlikult kindlustusmaakleri teenuseid.

E-Kindlustuse juhataja Risto Rossari sõnul annab kindlustusmaaklerite nimekirja kandmine tunnistust, et maaklerfirma on täitnud kõik seadusest tulenevad nõuded ning tal on õigus kindlustusmaaklerina tegutseda.

Vastavalt Kindlustusinspetktsiooni 10. augusti otsusele kanti esimese maaklerfirmana Eestis kindlustusvahendajate nimekirja OÜ E-Kindlustus. 14. augustil lisandusid kindlustusmaaklerite nimekirja veel neli maaklerfirmat: Marsh Kindlustusvahenduse AS, AS Aon Eesti Kindlustusmaakler, Balti Kindlustusmaakleri OÜ, OÜ Marks ja Partnerid Kindlustusmaaklerid.

Alates käesoleva aasta 1. augustist peab kindlustusmaaklerina tegutseval firmal olema ühe miljoni krooni suurune osa- või aktsiakapital, lisaks on kehtestatud kindlustusalase väljaõppe nõue kindlustusmaakleri esindajatele ning kõrghariduse nõue kindlustusmaakleri juhatuse liikmetele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing