Kreitzberg võitis "Presidenditurniiri" kommide eest

22. august 2001, 08:38

Keskerakonna noortekogu kahe liikme väitel helistasid nad üleeile õhtul kümneid kordi Kanal 2 saatesse ?Presidenditurniir?, et kindlustada erakonna presidendikandidaadi Peeter Kreitzbergi võitu Toomas Savi üle, kirjutab SL Õhtuleht.

?Pärast pakuti meile shokolaadikomme ja shampust,? rääkis üks helistajatest, Henri.

Keskerakonna noortekogu liikmed Henri ja Tanel kinnitasid eile, et said ülesande saatesse helistada ja anda hääl Peeter Kreitzbergi poolt noortekogu esimehelt Lauri Laasilt. Laasi eitab seda kategooriliselt.

?Laasi tuli meile Madara tänavale oma valge Audi 80ga järele. Ütles, et lähme helistame, on vaja Kreitzbergile hääli. Esmalt viis ta meid Keskerakonna peakorterisse Toompeale. Sealt sõidutas noortekogu Pirita linnaosa esimees Taavi Sillaste meid Piritale, firmasse Spin Tek. Kokku tuli kümme inimest. Firmas pandi meid eri ruumidesse telefonide taha. Kui saade algas, hakkasime Kreitzbergi poolt helistama,? räägiks Tanel. Tema sõnul oli helistamine lõbus - tuli vaid agaralt uuestivalimise nuppu vajutada.

?Presidenditurniiri? finaalis saigi Kreitzberg lõpuks mäekõrguse võidu Reformierakonna kandidaadi Toomas Savi üle. Kreitzbergil oli telefonipooldajaid ligi 1600, Savil ligi 800.

Eile otsustasid poisid Keskerakonna noortekogust välja astuda. ?Seal tegeldakse pettusega,? tõid nad põhjenduseks.

Keskerakonna noortekogu esimees Lauri Laasi kinnitas SL Õhtulehele, et Tanel ja Henri mõtlesid oma jutu välja ning mingit noortekogu ühishelistamist Kanal 2 saatesse ei olnud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing