Saagu valgus ? ja järgmisel suvel saab

23. august 2001, 00:00

Majandusministeerium saatis eile riigikantseleile kirja, milles toetab suveajale üleminekut. Tubli. Määrav osa selles oli kahtlemata kodanike algatusel ? neil, kes ei pidanud paljuks meilida oma arvamus otsedemokraatiaportaali TOM.

Tegemist pole ju mingi poliitilise asjaga, ehkki kolmikliit, iseäranis selle mõõdukas tiib, püüdis vööndiajale anda üldpoliitilist värvingut. Ometi oli ilma poliitikata silmaga näha, et vööndiaeg toob Eestis suvel kaasa pimeduse ajal, mil inimesed on veel aktiivsed. Kasvõi praegu, mil on veel suvi, aga juba kell 9 õhtul on pime. Ja kevadel ning keset suve on valge suhteliselt kasutul öisel ajal, mil inimene on kohustatud end välja puhkama ja mida valgus pigem segab.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:49
    Otsi:

    Ava täpsem otsing