Leedus varastati siseminister Tarmo Looduse ametiauto

Raimo Ülavere 23. august 2001, 10:46

Täna öösel ärandati siseminister Tarmo Looduse kasutuses olev auto Audi A6 Vilniuses 'Victoria' hotelli peaukse eest, teatas siseministeerium pressiteates.

Auto kadumise avastas hommikul kella 7.30 ajal siseministri autojuht, kes kutsus kohale politsei. Siseministri sõnul ei olnud autos siseministeeriumi dokumente, samuti polnud autos isiklikke esemeid. Varastatud autos oli kaks siseministeeriumile kuuluvat raadiosaatjat.

Varastatud auto Audi A 6 1,8 Turbo Quattro kuulub Ühisliisingu ASile ja on siseministeeriumi poolt kasutusrendile võetud 2000. aasta jaanuaris. Kasutusrendi leping lõpeb 2002. aasta jaanuaris. Auto maksumus soetamisel oli 469 640 krooni. Auto kaskokindlustuse lepingu järgselt on omavastutus sõiduki varguse korral 70 500 krooni. Auto on kindlustatud Sampo Eesti kindlustuses.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing