Ots (pistiku)pesas

27. august 2001, 00:00

Riigikogu ees esinenud peaministrilt küsiti, kes määrab ametisse ja vabastab ametist energiaturu inspektsiooni peadirektori ? selle suurte volitustega ametimehe, kes kooskõlastab elektrienergia hinnatõuse. Täna on põhjust uuesti küsida. Lisaks kWh tõusule ähvardab tarbijat järgmise aasta aprillist uus püsitasu, nn juhtmemaks, et sul üldse kodus elekter sees on. XXI sajandisse tungib XIX sajandi petroolilambi hõngu.

Suurte volitustega läbirääkija, ameti peadirektor Märt Ots aga salatseb ega ütle, mis tarbijat ees ootab. Ta ütleb, et juhtmemaks tõenäoliselt tuleb, aga kui suure hinnatõusuga, selle väljaütlemine tekitaks paksu verd. Veel lisab ta, et tema suhted Eesti Energiaga on isegi liiga head. Sellest on võimatu teistmoodi aru saada, kui et tarbija taob head suhted, et mitte öelda lömitamise, rahaga kinni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing