Amazon.com hakkab arvuteid müüma

Peeter Koppel 29. august 2001, 15:16

Maailma suurim internetikaubamaja hakkab interneti teel müüma ka arvuteid, teatab Reuters.

Seattle?is baseeruv Amazon.com planeerib vaatamata personaalarvutite turu madalseisule hakata pakkuma selliste tootjate nagu Toshiba, Apple <GR#US.AAPL>, Compaq <GR#US.CPQ>, Hewlett-Packard <GR#US.HWP> ja IBM <GR#US.IBM> arvuteid.

Logistika ja kohaletoomisega hakkab tegelema Ingram Micro Inc <GR#US.IM> ning Amazon.com?i hooleks jääb tegutsemine online-müügi platvormina, selle asemel, et täita iseseisvalt kõiki funktsioone. Arvutite müügi projekt sisaldab endas ka kasutatud arvutite müüki.

Amazon.com?i teatel on elektroonika müük kõige kiiremini kasvav äri pärast raamatute ja heli ning pildikandjate müüki.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing